Talkmore

Talkmore grafikk
Vurdering 4.5/5

Talkmore – Hvem er de, og hva kan du få hos dem?

Som en av de «små» leverandørene, er Talkmore en prisutfordrer til de store norske mobilgigantene som før var Telenor, men nå også Telia. Talkmore er derimot eid av Telenor, så da får du dekning fra samme nettverk, bare alt sammen for vesentlig lavere priser.

Selskapet ble etablert tilbake i 2004 og var da en selvstendig mobiloperatør. De konkurrerte på lave priser, og gjorde fort stor success. I 2007 kjøpte Telenor Group firmaet, men lot dem fortsette å drifte under opprinnelig navn.

Operatøren skulle være et billigere alternativ for den prisbevisste kunden, og det har de fortsatt med å være. Det fine med Talkmore er at du får full Telenor-dekning, like gode hastigheter på mobildata, og meget bra kundeservice.

Hvis dine vilkår for mobilselskap er at de har god dekning, bra priser både i hjemlandet og til utlandet, og at du får god hjelp når du trenger det, da kan vi varmt anbefale dem. En oversikt over hva de har å tilby finner du her:

>>Besøk Talkmore>>

Vi har sett 4 ting som gjør Talkmore til en bedre operatør:

  1. Full Telenor-dekning med vesentlig lavere priser
  2. Bra priser både hjemme og i utlandet
  3. Enestående kundeservice
  4. Ekstra rabatter på mobiltelefoner for Talkmore-kunder

Er Talkmore en stor, «liten» mobiloperatør?

Hvis vi ser nærmere på omsetningstall for små og store mobilselskaper, ser vi at:

Talkmore’s driftsresultat før skatt i 2019: 6,4 millioner kroner.

Chili Mobil’s driftsresultat før skatt i 2019: -14,4 millioner kroner.

Happybytes’ driftsresultat før skatt i 2019: -12,7 millioner kroner.

Andre prisutfordrere som Chess og Onecall finner vi ikke konkrete tall på, siden de har samme regnskap som moderselskapet Telia Norge AS, som hadde et resultat på 2,2 milliarder i 2019. Telia er allikevel slått av Telenor Norge AS som omsatte hele 24 milliarder i 2019, og hadde et driftsresultat på godt over 6 milliarder kroner!

Som du sikkert ser er det langt opp fra de små til de store. Så er Talkmore en stor, liten mobiloperatør? Ja, de er tydeligvis en av de små som klarer seg godt. Og dette gjøres ved å ha en hærskare med fornøyde mobilkunder. Enkelt og greit.

Talkmore Kundeservice

Har de god kundeservice?

Selskapet har en liten gruppe på ca 60 ansatte som jobber mot et mål om at alle deres kunder skal få en god opplevelse med å bruke denne teleoperatøren. Talkmore fikk i gjennomsnitt 3.8 av 5 stjerner hos vurderingstjenesten «Bytt», noe som er ganske høyt faktisk. De har også vunnet flere utmerkelser for kreative reklamefilmer blant annet både Sølvfisken, Gullfisken og Big Screen Awards.

Mobilt Bredbånd

Mobilt bredbånd kan du få fra kun 249,- kr hos Talkmore. Da har du en datakvote på 10 GB som er nok til å surfe litt hver dag. Og for de tunge brukerne kan du få 100 GB for 699,- kr per måned. Dette holder for en hel familie, og du kan fint bruke det til hjemmebredbånd, dersom du ikke har telefonlinje eller fiberlinje inn i huset ditt.

I 2018 ble Talkmore mobilt internett kåret til Best-I-Test hos DinSide.no. Det er også fint at du får nyte godt av de store hastighetene som Telenor 4G+ gir, uten at det trenger å koste skjorta. Telenor har et av verdens raskeste 4G nett.

Mobiltelefoner

Det som er ekstra fint med denne mobiloperatøren er at dersom du ønsker å kjøpe deg ny mobiltelefon, kan du gjøre det helt uten å måtte binde deg opp i årevis til dyre abonnementer. Du kjøper den telefonen du ønsker, f.eks. iPhone 11 Pro, Huawei P30 Pro eller Samsung S20 Ultra til gode priser. Men, dersom du allerede er Talkmore-kunde, vil du få en enda lavere pris. Så kun for å få kjøpe rimeligere telefoner lønner det seg å bli kunde, og samtidig dra nytte av superlave abonnementspriser.

Mobilabonnement

De fleste som velger denne Telenor-eide mobiloperatøren er folk som nettopp vil ha full dekning fra Telenor, men som ønsker å betale vesentlig mindre for tjenestene. Mobilabonnement får du for så lite som 149,- kr per måned. Da får du 500 MB å surfe med, og kan ellers bruke telefonen fritt til å ringe og sende meldinger med. Det blir ikke stort billigere enn dette.

Ellers har de storbruker-abonnement for de som virkelig bruker store megder data. For eksempel 12 GB for 399,- eller 50 GB for 549,-. Ringing og meldinger er selvfølgelig ubegrenset.

Data Rollover

Alle mobilabonnement kommer med Data Rollover som betyr at ubrukt data tas med over til neste månedskvote. Du kan maksimalt spare opp den megden data du har inkludert i abonnementet ditt. Har du f.eks. 8 GB, kan du maksimalt spare opp 8 GB, slik at du har 16 GB tilgjengelig neste måned hvis du ikke bruker data foregående måned.

Mine Sider

På mine sider kan du enkelt sjekke ditt forbruk og administrere ditt abonnement og betale fakturaer med både bankkort eller Vipps. Talkmore har  i tillegg en egen App som du kan installere på din smarttelefon for å holde oversikten over ditt abonnement.

Hvem eier Talkmore?

Dette spørsmålet har vi besvart tidligere i denne artikkelen, men det er altså Telenor Group som eier Talkmore 100%. Dette gjør at dette er en mobiloperatør som har økonomisk sikkerhet, og gir deg mange av fordelene med å være oppkoblet på Telenor’s lynraske 4G+ nettverk, samt at du får alle tjenester vesentlig rimeligere.

Mobilselskaper

Hva kjennetegner et godt lavpris-mobilselskap?

Å finne hvilket mobilselskap som tilbyr alt du trenger av telefonitjenester, innebærer mer enn bare å finne den laveste billigste mobilabonnementet – selv om kostnadene absolutt er et hensyn du må ta. Men et topp mobilselskap tilbyr mer enn kun anstendige priser – det er også spørsmål om nettverksytelse, kundeservice og andre fordeler tilgjengelig for abonnenter. Og med utrullingen av 5G-dekning, bør du også vurdere hvordan mobiltelefontjenesten din vil se ut i fremtiden.

Telenor har åpnet Norges første 5G-nett

5G er femte generasjons mobilnett, som åpner for svimlende høye overføringshastigheter og har mye større kapasitet enn 4G nettet. Startskuddet gikk i teknologibyen Trondheim, der 38 basestasjoner allerede er åpnet for bruk. I tillegg har andre steder, som for eksempel: Bodø, Elverum, Fornebu, Kongsberg, Kvitfjell, Spikerusuppa i Oslo og Longyearbyen på Svalbard. 5G nettet kommer til å bli kontinuerlig utbygd i tiden fremover og skal bli fremtidens mobilnett.

Disse mobiltelefonene er klar for 5G:

Samsung Galaxy S20 5G

Samsung Galaxy S20+ 5G

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

Samsung Galaxy A51 5G

Samsung Galaxy Note20 5G

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G

Sony Xperia 1 II 5G

Konklusjon:

Har du lyst til å være tilkoblet et av verdens raskeste mobilnett, få tilgang til den nyeste mobilteknologien som 5G, samtidig som du betaler lave priser og får god kundeservice? Da er Talkmore definitivt riktig for deg. Som en velkomstgave kan du kjøpe ny telefon med rabatt, og dersom du verver flere venner eller familiemedlemmer får du 15% rabatt per medlem.

Rull til toppen