OneCall

OneCall Nesten Ny

Vurdering 4.6/5

OneCall

Leter du etter et pålitelig mobilnett som tilbyr gode tjenester, god kundeservice og gode priser? Se ikke lenger enn til OneCall.no. Med deres Folkepakka, Familiepakka og Mobilt Bredbånd kan du holde deg tilkoblet uansett hvor du er.

De tilbyr også «Nesten Ny» mobilbutikk hvor du kan spare opptil 72%, samt Mobilpant for din gamle enhet. Og med deres prøvekjøpstjeneste, PrøveKjøp, kan du teste ut tjenestene i to måneder før du binder deg.

OneCall har blitt rangert som den mobiloperatøren med høyest kundetilfredshet tre år på rad, ifølge Norsk Kundebarometer. Gjør deg klar til å oppleve lynrask dekning med OneCall.

Det beste fra OneCall:

OneCall logo

Historien om OneCall

OneCall er en del av Telia Norge. Det er en velrenommert norsk merkevare som tilbyr en rekke tjenester og produkter for å dekke kundenes behov. OneCall ble grunnlagt i 2004 og introduserte konkurransedyktige priser som utfordret telekommunikasjonsbransjen.

Selskapet hadde som mål å forenkle og redusere kostnadene for mobiltelefontjenester for de fleste forbrukere. De bestrebet seg på å sikre at det var enkelt å bli kunde, at faktureringssystemet var forståelig, og at kundeservicen var lett tilgjengelig og av høy kvalitet.

OneCall opprettholder prinsippet om likebehandling og rettigheter for alle kunder. I dag er OneCall en av de mest anerkjente merkevarene i Norge, og tilbyr et bredt spekter av tjenester og produkter for å dekke alle kundebehov.

Hva er OneCall og hva kan du forvente?

OneCall er en norsk mobiloperatør som tilbyr gode tjenester, god kundeservice og gode priser. Med deres Folkepakka, Familiepakka og Mobilt Bredbånd kan du holde deg tilkoblet uansett hvor du er. De tilbyr også en nesten ny mobiltelefonbutikk hvor du kan spare opptil 72%, samt Mobilpant for din gamle enhet. I tillegg sørger OneCalls lynraske 4G-dekning for at du ikke trenger å bekymre deg for lave tilkoblingshastigheter.

Ikke bare tilbyr de gode tjenester, men OneCall er også opptatt av å holde kundene fornøyde ved å tilby en prøvekjøpstjeneste kalt PrøveKjøp. Dette gjør det mulig for kundene å teste ut tjenestene i to måneder før de binder seg, slik at de har tid til å forsikre seg om at det passer for dem.

Alt i alt streber OneCall etter å gi kundene sine pålitelige mobiltjenester av høy kvalitet til rimelige priser med maksimal bekvemmelighet. Med OneCall kan du forvente raske tilkoblingshastigheter og utmerket kundeservice i én og samme pakke.

Med OneCall kan du holde deg tilkoblet uansett hvor du er og ha tilgang til pålitelige tjenester av høy kvalitet til en rimelig pris. Enten du er ute etter et Folkepakka mobilabonnement, Familiepakka, Mobilt Bredbånd eller til og med den nesten nye Mobilbutikken – OneCall har noe for enhver smak. Og ikke glem å sjekke ut Mobilpant-programmet deres for å få mest mulig ut av den gamle enheten din. Opplev OneCalls førsteklasses tjenester i dag og se selv.

Det beste av onecall-tjenester

OneCall tilbyr en rekke tjenester for å holde deg tilkoblet uansett hvor du er. Med mobilabonnementet Folkepakka kan du holde deg tilkoblet for så lite som 129 kroner i måneden. Familiepakken er et annet godt alternativ, fra 279 kroner per måned.

Hvis du er ute etter noe mer spesifikt, tilbyr OneCall også Mobilt Bredbånd-pakker fra 249 kroner per måned. I tillegg har de en nesten ny mobiltelefonbutikk der du kan spare opptil 72% på litt brukte telefoner og et Mobilpant-program som lar deg få mest mulig ut av din gamle enhet.

Uansett hvilke behov du har, har OneCall noe for alle til en overkommelig pris med uslåelig kundeservice. Deres lynraske 4G-dekning sørger for at du ikke trenger å bekymre deg for trege tilkoblingshastigheter, og deres PrøveKjøp-tjeneste gir kundene to måneder til å teste ut tjenestene før de binder seg. Med OneCall er pålitelige tjenester av høy kvalitet bare noen få klikk unna.

 • Mobilabonnement – Folkepakka (Fra 129 kroner per måned)
 • Mobilabonnement – Familiepakke (Fra 279 kroner per måned)
 • Mobilt bredbånd (Fra 249 kroner per måned)
 • Mobiltelefon nettbutikk (Gode priser på splitter nye mobiltelefoner)
 • Nesten NYE mobiltelefoner (Spar opptil 72% på nesten nye mobiltelefoner)
 • Mobilpant (Hva kan du få for din gamle telefon hos OneCall?)

Hvorfor bør du kjøpe en mobil fra OneCall?

OneCall Mobile er det perfekte valget for alle som ønsker å få en ny telefon uten å selge skjorta. Med deres utvalg av splitter nye og nesten nye telefoner kan du spare opptil 72% av den vanlige prisen. I tillegg tilbyr OneCall en uslåelig prøveperiode på to måneder med PrøveKjøp, slik at du kan teste ut telefonen før du forplikter deg.

Ikke bare har de gode priser, men deres lynraske 4G-dekning sikrer at du ikke går glipp av noe når det gjelder tilkoblingshastigheter. Og hvis noe skulle gå galt, er kundeserviceteamet deres tilgjengelig døgnet rundt for å hjelpe deg med å løse ethvert problem – uansett hvor stort eller lite det er.

OneCall har lansert en tjeneste kalt NestenNy, som tilbyr litt brukte mobiltelefoner til en lavere pris enn splitter nye modeller. Dette gjør det mulig for kundene å spare penger på kjøpet uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Mobilene er fullstendig inspisert med hensyn til både funksjonalitet og utseende, og alt tidligere innhold er fjernet før de legges ut i nettbutikken. Salget foregår etter førstemann til mølla, så utvalget kan variere fra dag til dag.

MobilPant

Når du kjøper en ny mobiltelefon, kan det være vanskelig å finne ut hva du skal gjøre med den forrige enheten. Heldigvis tilbyr MobilPant en ny løsning.

Hvis du er ute etter en ny mobiltelefon, er det verdt å vurdere OneCall som et alternativ. OneCall er en pålitelig forhandler av mobiltelefoner, nettbrett og tilbehør fra noen av de største navnene som Apple og Samsung. De har et stort utvalg av smarttelefoner og tilbyr konkurransedyktige priser på de nyeste modellene.

I tillegg tilbyr de nyttige råd for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning når det gjelder å kjøpe en ny enhet. Men hvis du leter etter noe enda bedre, har OneCall også et fantastisk Mobilpant-program som lar deg få mest mulig ut av den gamle enheten din når det er på tide å oppgradere.

Dette programmet er ideelt hvis du vil få mest mulig ut av pengene dine ved å bytte inn den gamle telefonen din og få rabatt på prisen på en helt ny. Bare besøk OneCall-nettstedet og følg instruksjonene for å bytte inn den gamle enheten din. Du får en rimelig pris for den og får rabatt på den nye telefonen du kjøper.

OneCall Billigkroken

Billigkroken

Billigkroken tilbyr et bredt utvalg av brukte mobiltelefoner til opptil 60% avslag på ordinær pris. Enten du leter etter en iPhone, Samsung eller et annet merke, kan du stole på at OneCall tilbyr kvalitetstelefoner til uslåelige priser. I tillegg sikkerhetskopierer de alle kjøpene sine med en full to års garanti, slik at du kan handle med selvtillit.

På toppen av det, når du kjøper en telefon fra OneCall Billigkroken, får du mer enn bare telefonen. De slenger med både en ny lader og nye ørepropper med kjøpet ditt, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe dem separat.

Så hvis det å kjøpe en brukt telefon alltid har fått deg til å føle deg litt nølende, kan du være trygg på at OneCall Billigkroken er her for å sikre at kjøpet ditt er bekymringsfritt. Handle trygt i dag og finn den perfekte telefonen for deg.

 • Du kan kjøpe en mobiltelefon til en lavere pris enn å kjøpe en helt ny.
 • Telefonene er nesten nye, noe som betyr at de har blitt lite brukt og er i utmerket stand.
 • Du kan spare penger på en telefon av høy kvalitet uten å ofre ytelse eller funksjoner.
 • Å kjøpe fra onecall sikrer at du kjøper fra en anerkjent og pålitelig kilde.

Folkepakka

Hvis du leter etter en abonnementspakke som passer for hele familien, har OneCall det du trenger. Du kan velge FamiliePakka og spare penger ettersom kostnaden per medlem synker jo flere medlemmer du legger til. Hvis for eksempel to medlemmer deler 5 GB data, vil det koste 224,5 kroner per medlem.

Men hvis du legger til et tredje medlem i pakken, reduseres kostnaden per medlem til bare 183 kroner. Så velg OneCalls FamiliePakka for å få mest valuta for pengene og samtidig holde hele familien tilkoblet.

 • Få ubegrenset data, samtaler og tekstmeldinger for hele familien med FamiliePakka-abonnementet fra OneCall.
 • Spar penger ved å dele ett abonnement i stedet for å betale for separate abonnementer for hvert familiemedlem.
 • Tilpass abonnementet til familiens behov med fleksible alternativer for data, internasjonale samtaler og mer.
 • Du kan enkelt administrere abonnementet og forbruket ditt via OneCall-appen.
 • Bli med i et nettverk med god dekning og pålitelig service.

Bare Data

Bare Data er en tjeneste som gir kundene muligheten til å få tilgang til mobilinformasjonen sin uten problemer med kontrakter eller månedlige avgifter. Med Bare Data kan du nyte ubegrenset data, tale og tekst uten faste kostnader. Det stemmer – du betaler bare for det du bruker. I tillegg har Bare Data inngått samarbeid med ledende operatører over hele verden, slik at du kan holde deg tilkoblet i mer enn 200 land.

Bare Data er perfekt for dem som trenger bekvemmeligheten ved en mobil enhet uten å binde seg til en kontrakt. Enten du reiser utenlands eller bare ønsker fleksibiliteten til et kontantkortabonnement, vil Bare Data gi deg pålitelig dekning og tilkobling til en overkommelig pris.

Og det beste av alt er at det ikke er noen skjulte gebyrer eller kompliserte vilkår; bare få det du trenger og betal for det etter hvert som du bruker det. Så hvis du leter etter en enkel og kostnadseffektiv måte å holde deg tilkoblet på, trenger du ikke lete lenger enn Bare Data.

 • Med én samtale kan du bare betale for det du bruker, slik at du sparer penger på ubrukte minutter eller data.
 • Nyt friheten ved å bruke telefonen uten å bekymre deg for å overskride planens grenser, takket være ubegrensede alternativer.
 • Du kan tilpasse abonnementet slik at det passer dine behov, noe som gir deg fleksibilitet til å legge til eller fjerne tjenester etter behov.
 • Ingen flere uventede gebyrer eller overraskelser på regningen, ettersom du bare betaler for det du bruker.
 • Med ett enkelt anrop kan du enkelt administrere kontoen din og holde kontroll over telefonbruken din.

FolkePakka

Det eneste mobilabonnementet uten kredittsjekk. OneCall er en flott mobilabonnementstjeneste som ikke krever kredittsjekk, noe som gjør det til et flott alternativ for dem som kanskje har hatt problemer med å bli godkjent for andre mobilabonnementer. Tjenesten er helt forhåndsbetalt, slik at du vet nøyaktig hvor mye du kommer til å bruke hver måned, og du trenger ikke å bekymre deg for noen overraskelser på regningen.

Dekningen som tilbys av OneCall er også veldig god, så du kan være sikker på at du alltid vil få signal uansett hvor du er. I tillegg tilbyr deres «FolkePakka» data og samtaler uten kontrakter eller skjulte avgifter, noe som gjør det til det perfekte valget for de som trenger frihet til å bruke uten at det koster skjorta.

StudentPakka

StudentPakka fra OneCall er en utmerket verdi for studenter og nyutdannede. Denne pakken tilbyr en rekke tjenester og verktøy for å hjelpe studenter med å holde kontakten mens de er på farten. Med denne pakken får du ubegrensede samtaler og tekstmeldinger, gratis surfing, gratis internasjonal tilkobling og tilgang til mer enn 250 land og territorier. I tillegg får du rabatter på internasjonale samtaler og tekstmeldinger samt tilgang til eksklusive studentrabatter.

For bare 99 kroner per måned gir denne pakken studenter en flott måte å holde kontakten på uten å ruinere seg. Uten kontrakter og skjulte gebyrer er dette det perfekte valget for alle som verdsetter bekvemmelighet, kostnadseffektivitet og pålitelig dekning.

Så hvis du er student eller nyutdannet og leter etter et rimelig abonnement som tilbyr mer enn grunnleggende tjenester, er StudentPakka-pakken fra OneCall det beste alternativet.

 • Hold deg tilkoblet med ubegrenset telefon- og mobildatabruk.
 • Du trenger ikke å bekymre deg for å gå tom for data eller minutter under viktige samtaler eller nødsituasjoner.
 • StudentPakkas vakttelefon- og mobildataabonnement er rimelig og perfekt for studenter på et stramt budsjett.
 • Med pålitelig og rask nettverksdekning kan du holde kontakten uansett hvor du er.
 • Du trenger ikke lenger å vente på Wi-Fi eller bekymre deg for å overskride datagrensen din.

Onecall gir utmerket dekning til nesten 100% av norske borgere.

Utmerket dekning med OneCall

OneCall er et utmerket valg for deg som ønsker pålitelig mobildekning i hele Norge. Som en del av Telia, et av de største teleselskapene i Skandinavia, leverer OneCall et signal som dekker nesten 100 % av den norske befolkningen. Med OneCall kan du være sikker på at du alltid har tilgang til telefon- og datatjenester uansett hvor du befinner deg i Norge.

OneCall tilbyr også konkurransedyktige prisplaner uten skjulte gebyrer eller kompliserte kontrakter. Du kan velge mellom forhåndsbetalte pakker eller månedlige abonnementer med ubegrenset tale og SMS, slik at du kan finne det abonnementet som passer dine behov best. I tillegg gir OneCall utmerket valuta for pengene sammenlignet med andre leverandører på markedet.

Hvis du leter etter pålitelig dekning og god valuta for pengene, trenger du ikke lete lenger. Med deres førsteklasses nettverk og fleksible prisplaner er det lett å se hvorfor OneCall er en av de mest populære mobilleverandørene i Norge i dag.

PrøveKjøp

OneCalls PrøveKjøp-tjeneste er en utmerket måte å prøve ut nettverket på før du binder deg til et langtidsabonnement. For bare 99 kroner per måned får du to måneder med gratis samtaler, SMS og MMS samt fri bruk av mobildata. Dette gir deg god tid til å avgjøre om OneCall er den rette leverandøren for dine behov uten å risikere en langsiktig forpliktelse.

PrøveKjøp-tjenesten inkluderer også tilgang til OneCalls kundesupportteam, som er tilgjengelig døgnet rundt i tilfelle du har problemer eller spørsmål med å bruke nettverket deres. Og hvis du bestemmer deg for at OneCall ikke er noe for deg etter at prøveperioden er over, koster det deg ingenting ekstra – bare si opp abonnementet ditt, så blir du ikke belastet mer.

Alt i alt er OneCalls PrøveKjøp-tjeneste et utmerket alternativ for dem som ønsker å prøve ut nettverket før de binder seg for en lengre periode. Med to måneder med gratis samtaler, SMS, MMS og databruk pluss tilgang til pålitelig kundestøtte inkludert i en lav månedlig avgift, er det lett å se hvorfor så mange velger OneCall som mobiloperatør.

 • Få friheten til å prøve OneCalls tjenester i to måneder for bare 99 kroner per måned.
 • Få tilgang til alle OneCalls tjenester, inkludert ubegrensede samtaler og tekstmeldinger, gratis surfing og rabatter på internasjonale samtaler.

Kundeservice av høy kvalitet fra OneCall

OneCall forstår at god kundeservice er nøkkelen til å holde kundene fornøyde og tilfredse. Derfor sørger de for at hver kunde har tilgang til kundeservice av høy kvalitet når de trenger det. Kundesupportteamet er tilgjengelig til kl 17.00, og tilbyr svar hele døgnet via Chatbot. De tilbyr også et bredt spekter av nyttige ressurser på nettstedet, inkludert vanlige spørsmål, veiledninger og brukerveiledninger.

OneCall er stolte av å gi utmerket støtte til alle kunder. Hvis du noen gang har spørsmål eller problemer med å bruke OneCalls tjenester, vil det kunnskapsrike og vennlige teamet være der for å hjelpe deg. De bestreber seg på å løse alle spørsmål raskt og effektivt, slik at du kan fortsette å bruke OneCall så snart som mulig.

OneCall har forpliktet seg til å sørge for at alle kunder får best mulig støtte når de henvender seg for å få hjelp. Med OneCalls kvalitetskundeservice kan du være sikker på at du får den beste hjelpen som er tilgjengelig når du trenger det mest.

OneCall mobilt bredbånd forstår viktigheten av å holde kontakten. Med mobilt bredbånd kan du enkelt holde deg tilkoblet uansett hvor du er i Norge. De trådløse internettpakkene er designet for å gi raske og pålitelige tilkoblinger slik at du enkelt kan få tilgang til favorittnettstedene, appene og nettjenestene dine uten problemer.

Onecall mobilt bredbånd tilbyr også en rekke datapakker for å dekke alle behov. Enten du trenger en 10 GB-pakke for sporadisk surfing eller et 50 GB-abonnement for mye strømming og spilling, har vi noe for alle. Og med vår 4G-dekning i hele Norge trenger du ikke å bekymre deg for utfall eller avbrudd når du surfer på nettet – selv når du reiser gjennom avsidesliggende områder.

Ikke la trege tilkoblinger holde deg tilbake – nyt lynraskt WiFi uansett hvor du er med OneCall Mobilt Bredbånd.

Ofte stilte spørsmål om OneCall:

1. Hva slags mobilabonnementer tilbyr OneCall?

OneCall tilbyr en rekke mobiltelefonabonnementer, inkludert kontantkort, månedlige abonnementer og familieabonnementer. De tilbyr også abonnementer med ulike mengder data, taletid og tekstmeldinger, slik at du kan velge det som passer best til dine behov.

2. Hvor raskt er OneCalls bredbånd?

OneCall tilbyr bredbåndspakker med hastigheter på opptil 1000 Mbps, avhengig av hvor du befinner deg og hvilken pakke du har.

3. Kan jeg kombinere mobilabonnement og bredbånd med OneCall?

Ja, OneCall tilbyr pakker som inkluderer både mobilabonnement og bredbånd.

4. Tilbyr OneCall internasjonale samtaler?

Ja, OneCall tilbyr internasjonale samtaler til mange land over hele verden. Prisene varierer avhengig av hvilket land du ringer til, men de tilbyr konkurransedyktige priser sammenlignet med andre leverandører.

5. Hva slags kundeservice tilbyr OneCall?

OneCall tilbyr kundeservice via telefon, e-post og live chat. De har også en omfattende FAQ-seksjon på nettstedet sitt som kan svare på mange av spørsmålene dine.

Konklusjon

Avslutningsvis er OneCall.no definitivt verdt å abonnere på for alle som leter etter rimelige og fleksible mobilabonnementer. Med sitt brede utvalg av planer og alternativer kan kundene enkelt finne et mobilabonnement som passer deres behov og budsjett. I tillegg tilbyr selskapet utmerket kundeservice og support, noe som gjør det enkelt å løse eventuelle problemer eller bekymringer som måtte oppstå.

En av de fremtredende egenskapene til OneCall er selskapets forpliktelse til åpenhet og ærlighet. Selskapet skisserer tydelig alle kostnader og gebyrer knyttet til abonnementene, slik at kundene er fullt klar over hva de betaler for. Denne graden av åpenhet er sjelden i mobilbransjen og skiller OneCall fra konkurrentene.

I tillegg tilbyr OneCall en rekke tilleggstjenester og funksjoner, som internasjonal roaming og dataoverføring, som gir abonnementene enda mer verdi. Kundene kan også dra nytte av selskapets verveprogram, som tilbyr rabatter og belønninger for å verve venner og familie til tjenesten.

Alt i alt er OneCall et godt valg for alle som leter etter rimelige og fleksible mobiltelefonplaner med utmerket kundeservice og support. Enten du er en stor databruker eller bare trenger et grunnleggende abonnement for sporadisk bruk, har OneCall noe å tilby.

Onecall tilbyr de beste mobiltelefon- og internettjenestene med rimelige abonnementer og utmerket kundestøtte. Med Onecall kan du holde kontakten med verden uten å ruinere deg, og nyte en problemfri opplevelse som dekker alle kommunikasjonsbehovene dine. Velg Onecall for en sømløs og pålitelig mobil- og internettopplevelse.

>> Besøk OneCall

Rull til toppen