OneCall

OneCall Nesten Ny

Vurdering 4.6/5

OneCall – Hvem er de, og hva kan du forvente?

Hvis du er litt som meg som hører på radio og er ganske aktiv på tv-titting fronten, så har du garantert både hørt og sett reklamen fra OneCall. I det siste så har selskapet vært veldig aktive på å kutte prisen ned og det legges merke til.

Dette er noe vi elsker, og det har også gjort at OneCall nå for tredje år på rad har de mest fornøyde mobilkundene i Norge fra Norsk Kundebarometer. Her vinner de ikke bare på håret, her dominerer de sine konkurrenter.

Det beste fra OneCall:

 

Visste du at OneCall var de første til å inkludere tale og SMS i sine abonnementer? Dette viser at de alltid prøver å ligge foran sine konkurrenter for å gjøre sine kunder de mest fornøyde kundene i Norge.

Vi har sett 3 ting som OneCall gjør annerledes:

  1. Selger nesten nye mobiltelefoner
  2. Var de første til å inkludere fri tale og meldinger i mobilabonnementene
  3. Tilbyr prøvekjøp (Ubegrenset bruk for 99,- per mnd.)

OneCall Mobil – Hvorfor bør du kjøpe ny mobil hos OneCall?

Hva gjør de annerledes for å ha de mest fornøyde kundene år etter år? De kutter ikke bare prisen, men de gir forbrukerne alle mulige valgmuligheter slik at man alltid finner en pakke som passer akkurat deg. Kundetilfredshet er noe som skiller dem fra sine konkurrenter på markedet og dette har de klart å bevise gang på gang.

Det å handle inn en ny telefon kan bli en stor investering. Med priser på mobiler som vokser og abonnementer som blir mer og mer komplekse, så er det vanskelig å navigere i havet av mobiler og abonnementer, så hvordan kan OneCall hjelpe deg med det?

De har lansert tjenesten som de kaller NestenNy. Hos OneCall Nesten Ny kan du kjøpe bittelitt brukte mobiler til en lavere pris, så slipper du å bruke halve månedslønnen din på en helt splitter ny mobil.

Disse mobilene har alle gjennomgått en grundig kvalitetssjekk på alle funksjonaliteter både funksjonelle og visuelle på mobilen og slettet alt tidligere innhold før de blir lagt ut på deres egen nettbutikk. Disse blir deretter solgt videre på en «førstemann til mølla prinsipp», så det utvalget du ser i dag vil nok være litt annerledes enn det du finner i morgen.

 

OneCall Mobil
NestenNy og Billigkroken: Som du sikkert ser, så kan man finne meget rimelige telefoner hos OneCall. Og betale rentefritt ned med en lav månedspris hvis man ønsker.

Billigkroken

I OneCall Billigkroken, så finner du mobiler til opptil hele 60% rabatt og mer. Disse mobilene er enten satt ned fordi de har gjort et ekstra stort innkjøp, eller så er de også en del av NestenNy sortimentet. I stedet for å selge det til vanlig pris, så selger de deg heller den mobilen billigere.

Selv om det å kjøpe en brukt mobil virker litt skummelt, så får du hele 2 års garanti og slenger på både ny lader og nye øreplugger på kjøpet for å gjøre deg litt ekstra fornøyd.

Etter å ha bestemt deg om du vil ha en splitter ny mobil til fullpris eller om du ønsker å benytte deg av «NestenNy» sortimentet, så må man bestemme seg for abonnementer, og her skiller de seg klart ut seg fra sine konkurrenter ettersom valgmulighetene er mange og man finner alltid noe som passer akkurat deg.

Folkepakka

Dersom du ønsker å ha OneCall alene, så kan du velge FolkePakka. Dersom du skal få hele familien over til dem, så kan du velge FamiliePakka og spare penger. Her vil det være billigere per medlem jo flere medlemmer dere er.

For eksempel så vil det med 2 medlemmer som deler 5 GB data koste deg 224,5 kroner per medlem. Er dere 3 medlemmer som deler samme data, så vil dette koste deg bare 183 kroner.

I FamiliePakka så vil dere dele dataen felles for familien og fordele akkurat slik dere ønsker. Dersom barna bruker mer data enn andre familiemedlemmer, så kan de få størsteparten av dataen, eller motsatt.

Meget god dekning hos OneCall

Mobiler for mange handler ikke lenger bare om ringe eller sende meldinger. Det handler om å kunne ha kontakt med hverandre uansett hvor i landet man er, om man er på fjellet eller på sjøen. Ettersom OneCall er en del av Telia, så vil du få en mobildekning som dekker nesten 100% av Norges befolkning. Hvem skulle tro at dette var mulig i Norges kuperte utmark med høyde fjell og dype daler?

Telias nett vil hjelpe deg med å ta med mobilen på påsketuren på hytta og dokumentere alt gjennom Snapchat, Facebook og andre sosiale medier til dine venner og familie. Ikke bare kan du ta med den på hytteturen i Norge, men du kan også bruke mobilen akkurat som i Norge når du er på reise i EU/EØS. Du kan sjekke ut OneCall dekning her og se om Telianettet dekker hvor du bor.

Bare Data

Hvis du er den personen som ikke ringer eller sender meldinger, så fins en tjeneste for deg som heter Bare Data. Skulle du derimot trenge å ringe eller sende en SMS, så betaler du bare enkelt og greit per minutt eller per melding sendt. OneCall har et utvalg fra 0 GB per måned til hele 30 GB per måned, dette gjør at de dekker de fleste nordmenns ønsker. Visste du at en gjennomsnittlig nordmann bruker 4,2 GB data per måned, hvor mye bruker du?

Det er lett å være usikker på hvilket abonnement som passer deg, men fortvil ikke, du er absolutt ikke alene. Visste du at nesten halvparten har lyst til å teste en mobiloperatør før de velger et abonnement? Visste du også at 1 av 2 er usikre på om de har valgt det billigste abonnementet for dem? Og visste du også at hele 42% av de norske mobilbrukerne ikke vet hvor mye mobildata de bruker i måneden? Her er løsningen for deg.

OneCall PrøveKjøp

OneCall PrøveKjøp

Du kan benytte deg av PrøveKjøp tjenesten som gir deg mulighet til å prøve ut OneCall i 2 måneder før du må bestemme deg. Her får du fri tale, SMS og MMS + fri bruk av mobildata for bare 99 kroner måneden.

Etter to måneder så vil du få anbefalt et abonnement til en rimelig pris som passer deg og ditt forbruk, men du kan alltid velge et abonnement selv. Gjennom OneCall min side, så har du alltid full kontroll og kan endre abonnement når du måtte føle for det. PrøveKjøp er forresten helt uten binding.

Gjennom OneCall appen, så har du alltid full kontroll og oversikt over ditt forbruk slik at du alltid vet hvor mye data du har igjen, eller om du trenger å kjøpe noen ekstra datapakker. Her kan du også aktivere diverse sperrer dersom du skal på ferie. Uansett om du bruker FolkePakka eller FamiliePakka, så kan du alltid følge med på kostnadene underveis i måneden. Her vil du også finne fakturaen din og betale den med Vipps med en gang.

God Kundeservice

Er du ikke flink med apper, så vil du få en veiledning når du laster den ned på hvordan den brukes og hva den kan brukes til slik at du alltid sitter i førersetet av ditt abonnement. Skulle det fortsatt dukke opp spørsmål, så kan du alltids kontakte OneCall kundeservice som vil ringe deg tilbake i løpet av en time for å bistå deg med hva enn du måtte trenge.

Dersom du er litt som meg og klarer å miste telefonen i bakken i ny og ne, så kan du også få en mobilforsikring som du kan benytte deg av. Denne forsikringen gjelder uansett hvor i verden du er og du kan forsikre både den mobilen du allerede har eller den nye mobilen du har tenkt å kjøpe.

Dersom du kjøper forsikringen med mobilen, så gir operatøren deg hele 2 måneder gratis forsikring. OneCall er opptatt av å ha fornøyde kunder og det betyr at de gir mye tilbake til deg. Dersom uhellet først skulle være ute, så trenger du å betale bare en liten egenandel slik at uhellet ikke skal skade både telefonen og deg økonomisk.

Med DelBetaling så kan du kjøpe mobilen med uten renter og gebyrer med helt opp til 36 måneder nedbetaling. Nå kan du kjøpe den mobilen du ønsker uten at den skal koste deg skjorta. Du kan velge om du ønsker å betale den tilbake over 12, 24 eller 36 måneder. Dette gjør det mye enklere å investere i en mobil uten at lommeboken får en stor bulk.

OneCall Mobilt Bredbånd

Hvis du ønsker å ha nett på hytten for å se på langrenn eller skihopp, eller bare jobbe litt, så kan det være lurt å skaffe seg OneCall mobilt bredbånd. Bredbåndet fra OneCall gjør at du kan trådløst surfe på 4G-nettet til Telia i hele Norge om du måtte være til fjells eller sjøs.

Det eneste du trenger å gjøre er å anskaffe en mini-ruter, så har du et lynraskt WiFi i bilen, hytta eller i båten. Her tilbys det både 10, 20 og 50GB pakker slik at det passer folk flest.

Konklusjon:

Hovedmålet til denne spesielle mobiloperatøren er å gjøre mobiltelefoni enklere og billigere for kunden, og dette har de jammen meg gjennomført helt perfekt. Gjennom kostnadskutt slik som billigere telefoner, billigere abonnementer, rentefri nedbetaling og masse mer, så har OneCall klart å få Norges mest fornøyde kunder, og vi forstår godt hvorfor.

Det å navigere gjennom de uendelige mulighetene av mobiltelefoner og abonnementer som finnes der ute kan være veldig vanskelig, men med OneCall så har de gjort tiltak for å gjøre dette på den enklest mulige måten for sluttbrukeren, nemlig deg.

Om du ikke har lyst til å være hos den bedriften med mest fornøyde kunder, så er det selvfølgelig helt opp til deg, men dersom du ønsker det, så må du skifte over til OneCall. For å gjøre overførsel fra en mobiloperatør til en annen mye enklere, så vil de si opp til avtale med din nåværende mobiloperatør og sende ut SIM-kortet til deg.

Det eneste du trenger å gjøre da er å aktivere det – Voilà, så er du OneCall-kunde. Og dersom du skulle ha behov for hjelp, så kan du alltid ta kontakt med kundeservice som hjelpe deg med hva enn du måtte spørre om. Du kan også lese mer på OneCall’s Hjemmesider.

Rull til toppen