MyCall

MyCall

Vurdering 4.5/5

 

MyCall – Hvor BILLIGE er de egentlig?

Du har garantert hørt om MyCall enten på radio, tv eller i avisen, men visste du at det hele startet med en ide i 2001 om å være billig både i innland og i utland? Selskapet het på den tiden Lebara, men ble døpt om i 2012 til MyCall. De har et hovedkontor på Nydalen i gåavstand fra Nydalen T-Banestasjon.

Strategien til MyCall er relativt enkel. De skal være billigst på å ringe til utlandet og de skal være rimelige på å ringe innlands. Vi vet alle at vi nøler litt med å ta telefonen når utenlands nummere ringer oss på grunn av høye kostnader, og vi nøler med å ringe utenfor Norden eller EU også på grunn av kostnadene det medfører.

Med et abonnement fra MyCall, så vil dette være problemer i fortiden. Dette er nemlig det som skiller MyCall fra sine konkurrenter og som gjør at de har fått store markedsandeler i Norge.

Eksempler på abonnementer fra MyCall:

Ring til EU, UK, USA & Canada – UBEGRENSET + 500 MB Data for 250,- kr per mnd.

Ring til EU, UK, USA & Canada – UBEGRENSET + 4 GB Data for 325,- kr per mnd.

Ring til EU, UK, USA & Canada – UBEGRENSET + 12 GB Data for 475,- kr per mnd.

Alle land dette gjelder i er:

Belgia, Bulgaria, Canada, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Island, Italia, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Slovenia, Slovakia, Spania, Sveits, Sverige, Tjekkia, Tyskland, Ungarn, UK, USA, Østerrike.

* Fri SMS & MMS til hele verden.

 

>>Besøk MyCall.no

 

MyCall er eid av Telia

Det er veldig få som vet det, men MyCall er eid av Telia og dermed benytter de seg av Telia sitt mobilnettverk. Dette betyr at med MyCall priser får du et billig abonnement fra MyCall og tilgang til Norges beste 4G-nett. Det gjør at man på sine fakturaer kan se at man betaler til Telia og at fakturaen kommer fra Telia Finance.

Med Telia sin dekning, så kan du være nesten hvor som helst i Norge og ha full dekning uansett om det måtte være ute i båten eller på hytta. Ikke rart MyCall har hatt en utrolig salgsutvikling i Norge de siste årene.

Hvorfor bør du kjøpe et abonnement fra MyCall?

Det er ingen stor hemmelighet at MyCall spesialiserer seg mot gjestarbeidere og innvandrere. Dette er noe de har vært tydelige på igjennom sin markedsføring, men dette betyr absolutt ikke at du må være innvandrer for å få nytte av MyCall. Det som skiller dem fra andre er mulighetene til å ringe til utlandet uten at det går utover kvaliteten eller prisen på å bare ringe innlands.

Mixit fra MyCall

Du kan bestille flere ulike ferdiglagde pakker hos MyCall, eller om du ikke finner en pakke som passer deg, så kan du bare gå for «Mixit», hvor du betaler bare for det du bruker. Det betyr at du alltid vil ha tilgang til det du trenger akkurat når du trenger det.

Hvis du går for noen av de ferdiglagde pakkene, så får du både data og tale i opptil store deler av verden, og ikke minst FRI tale og SMS i Norge. Man skulle tro prisene ville vært skyhøye for å ha mulighet til dette.

Neida, prisene er meget konkurransedyktige og ligger på gjennomsnittlige priser i Norge og er fult konkurransedyktige med andre store selskaper som Telenor eller Ice Net. Dette til tross for at MyCall internet og ringing har landets beste dekning, det er det vi kaller et godt kjøp!

Er du usikker på hvilken pakke som passer deg best og vil ha full kontroll over forbruket uten å være overrasket over høye fakturaer, så kan du velge MyCall kontantkort.

 

>>Besøk MyCall.no

Fyll på saldo hvor enn du er i verden

Dersom du skulle være ute på ferie eller andre steder og ser at du mangler enten data eller saldo, så kan du enkelt fylle på dette gjennom MyCall min side. Gjennom min side vil du kunne sitte i førersetet av ditt forbruk. Dette kan du enten gjøre gjennom nettsiden eller laste ned appen slik at du har kontroll rett fra lommen din.

Appen vil være lett tilgjengelig i både iOS store og Google Play Store. Dette er veldig enkelt å gjennomføre og det tar bare noen få øyeblikk fra du finner appen til du har oversikt over alt du trenger. Appen er også laget med et veldig oversiktlig og intuitivt grensesnitt slik at man enkelt finner ut hvordan man navigerer seg rundt, og man ser fort den informasjonen man er på jakt etter.

MyCall Kundeservice

Kundeservice på mange språk

Skulle det derimot oppstå noen problemer, så kan du ta kontakt med MyCall Kontakt, dette er kundeservice til MyCall og de er tilgjengelig 6 dager i uken. Ettersom Mycall spesialiserer seg på innvandrere, så er arbeidskulturen også preget av dette.

Tar man kontakt med MyCall så kan du nesten alltid finne noen der som snakker språket ditt slik at man enkelt kan kommunisere sine problemer eller ønsker til de som kan alt.

Dette er noe andre mobiloperatører ikke tilbyr eller har i veldig liten grad. Du kan selvfølgelig også sende en e-post eller til og med besøke MyCall Shop enten i Oslo eller på Strømmen. Her vil de være behjelpelige til å løse dine problemer, eller å finne en pakke som passer deg og dine behov.

Skulle du derimot ikke ønske å fylle på saldo eller annet gjennom nettsiden eller appen, så kan du også besøke en av de 5000 ulike forhandlerne som selger MyCall sine produkter. Dette er alt fra matbutikker til din lokale bensinstasjon.

MyCall Shop

I det siste så har MyCall utviklet seg til å ikke bare selge abonnementer i butikker, men også til å selge telefoner enten i sine butikker i Oslo og Strømmen, men også på nett. Her vil du kunne kjøpe den mobilen du ønsker og få den raskt levert rett på døren.

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner på rentefri avbetaling

MyCall tilbyr også PartPay for sine mobiler, det er en avtale hvor du kjøper mobilen i dag, men deler betalingen opp i 36 måneder. Det som er fint med denne muligheten er at det er ingen renter i hele perioden. Dette tilbys kun for MyCall sine kunder, så hvis du ikke er kunde, men ønsker å bli det, så kan du gjøre det på bare noen få øyeblikk gjennom nettsiden til MyCall.

Om du er på jakt etter et abonnement som du kan bruke like enkelt i utlandet som hjemme i Norge, så er MyCall definitivt noe du burde sjekke ut. Her vil du få akkurat det du trenger til god pris i forhold til sine konkurrenter.

Oppsummering av MyCall:

  • Ring billig til opptil store deler av verden.
  • Fri Tale, SMS og MMS i Norge.
  • 5000 ulike forhandlere.
  • Mix ditt eget abonnement.
  • Rentefritt mobilkjøp på avbetaling.
  • Suveren kundeservice.
  • Bruker Telia sitt 4G nett.
  • Ingen kredittsjekk hvis du betaler med bankkort.

 

Som du sikkert ser er det utrolig billig å ringe så mye du vil til mange land, som hele EU, UK og USA for en veldig lav sum per måned. Dette er ikke noe andre mobiloperatører kan tilby. Så ta turen innom MyCall.no og mix deg ditt eget perfekte abonnement.

MyCall
Rull til toppen